top of page

Mijn naam is Karen Maeckelbergh. Ik ben opgegroeid in Oostende en ben sinds december 2022 naar het mooie Koekelare verhuisd. In 2019 ben ik mama geworden van mijn dochtertje. 

Tijdens mijn middelbare studies heb ik de richting Grieks-Latijn aan het Sint-Andreasinstituut gevolgd en tot een goed einde volbracht.

 

In 2012 heb ik mijn diploma bachelor in de logopedische wetenschappen succesvol afgerond aan de KHBO te Brugge.

Na mijn studies heb ik als zelfstandig logopedist  gewerkt binnen Logohuis te Oostende. Dit combineerde ik een aantal jaar met een job als woonbegeleider en logopedist in Tordale.

Ik volg geregeld extra bijscholingen o.a. de opleiding tot SMOG-therapeut en een verdiepende bijscholing rond OMFT (afwijkende slik- en mondgewoonten al dan niet in het kader van een orthodontisch traject)

Nadien werkte ik een 5-tal jaar als logopedist in een ondersteuningsteam te Oostende. 

Op bovenstaande settingen heb ik ruim ervaring kunnen opdoen met de begeleiding van kinderen met taalstoornissen, leerstoornissen- en spraakstoornissen. Alsook met bijkomende problematieken als ADHD, ADD, Autisme etc. 

Tot slot heb ik een 5-tal jaar bij D-teach als logopedist en digital teacher gewerkt. Hierdoor kan ik vlot en op een leuke manier en met het beoogde resultaat telelogopedie organiseren indien daar nood aan is.

Geregeld volg ik nog verdere bijscholingen om mij verder te verdiepen.

 

bottom of page